Andrei malachow biography paul

Andreea Mantea

 

În 2006, Andreea Mantea a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea, un top foarte popular la vremea aceea, unde și-au etalat trupurile unele dintre cele mai frumânia fete.

Andreea Mantea studii

Andreea Mantea s-a născut în București, pe data de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon, cu o notă rușinoasă la Bacalaureat, respectiv 7.40, iar cea mai mică nota a luat-o chăiar la limba română, prob .a oral La scris, Andreea a stat mult mai bine, cu 8.30, iar cea mai mare notă obținută de ea a fost 9.60 la educație fizică. La limba englează a luat nota 8, la sociologie 5.70, iar la geography 7.85.

Andreea Mantea a graduated Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

Andreea Mantea carieră

Primul loc de muncă al Andreei Mantea a fost cel de picoliță, la sfârșitul clasei a noua. Nu îi este rușine să recunoască acest lucru, ba dimpotrivă. Jobul din restaurant a introdus-o în lumea modelingului, după ce una dintre cliente a observat cât este de frumoasă și i-a sugerat să profite de calitățile sale fizice. Astfel, Andreea a început să se prezinte la toate castingurile de modă.

"După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocarmai an ulnceș am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model ”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani.

“După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum însii fiz s. Când a fost vorba să dah la facultate, am vrut sa-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de-aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să “crească” o muritoare de foame. Ne-am certat îndelung pe tema asta şi, într-un final, ca să-i fac pe plac, am dat la Relaţii Financiar Bancare Interne şi Internaţionale. '

Apariţia în revista Playboy a venit ca un şoc pentru tatăl Andreei, iar decizia de a poza dezbrăcată a regretat-o ​​mulţi ani.

“La vremea aceea, abia dacă aveam 19 ani. Încă nu deschisesem ochii, nu ştiam cât de obtuză şi de rea poate să fie lumea, nu ştiam că percepţia cu care te alegi ulterior este: “Ai pozat în Playboy, eşti o târfă”. Eu am fost aleasă dintre 500 de fete şi m-am simţit foarte flatată. Îmi pare rău ca de atunci, dintr-o prostie a tinereţii, m-am căptuşit cu un război surd, pe care-l duc zi de zi. Pentru că zi de zi trebuie să mă lupt să demonstrez că nu sunt o femeie uşoară, ci o femeie tânără, dornică să înveţe, dornică să-şi croiască un solid drum în viaţă, prin forţe.

În televiziune a debutat în anul 2005, la Kiss TV, unde a lucrat ca reporter, iar apoi a fost asistentă în matinalul de la Antena 1, moderate de Răzvan Simion şi Dani Oţil, job care i-a deschis calea către tabloide. Popularitatea de care s-a bucurat în presă a recomandat-o pe Andreea Mantea şi în old producţii TV de succes, respectiv “Noaptea erorilor” and “Din dragoste”, ambele alături de Mircea Radu.

Andreea Mantea a trecut şi pe la TVR2, unde a prezentat împreună cu Aurelian Temişan emisiunea de divertisment "Tombola câştigătorilor".

În 2015, Andreea a fost protagonista emisiunii Burlăciţa ', iar apoi a prezentat varianta masculină a show-lui, respectiv Burlacul'. Mai apoi, a moderat emisiunea Mireasă pentru fiul meu ', difuzată de Antena 1.

Andreea Mantea nu are studii în domeniul media și cu toate acestea a fost coprezentatoare la emisiunile postului Kanal D - “Wowbiz”, împreună cu Mădălin Ionescu, “Se strigă darulize”, alături de Bursucu (Cristea), “Nuntă cu” alături de Cove, “Te vreau lângă mine”, “Puterea dragostei”.

Andreea Mantea family

În ciuda supra-expunerii sale în tabloide şi la televizor, de-a lungul anilor, familia Andreei Mantea a rămas, totuşi, într-o zonă discretă. Despre tatăl ei, Andreea a declarat doar că nu a fost de acord cu apariţia sa în Playboy, iar acel moment o va urmări toată viaţa, drept unul dintre cele mai jenante trăite vreodată. Cu mama ei a avut o relaţie de prietenie, aceasta fiindu-i confidentă şi complice la multe dintre planurile îndrăzneţe pe care le-a avut dintotdeauna.

Despre copilăria ei, Andreea Mantea spune că a fost una extrem de fericită:

Îmi este foarte greu să aleg o singură amintire frumoasă din copilăria mea. Cele mai dragi amintiri sufletului meu sunt însă din perioada cuprinsă între 4 și 10 ani, când mergeam la bunica mea la țară, undeva în zona Vrancei. Mi-am petrecut copilăria mai mult la țară, la bunici, și știu ce înseamnă tot, de la prășit, la cules. Am săpat, am văruit, am fost la legat de vie, la cules de porumb, peste tot. Mergeam cu animalele pe câmp, dădeam mâncare la animale, apă, aveam grijă de gospodărie încă de la o vârstă foarte fragedă. "

Andreea Mantea are o soră, Lavinia, care lucrează în domeniul imobiliar și care, în urmă cu mulți ani, a scris o poezie, numită “Balada succesului pe timp de criză”, în care le ironizează pe fetele care devin doin cunoscute care arată.

În 2014, în cadrul emisiunii “Burlăcița” de la Antena 1, unde vedeta trebuia să fie cucerită de bărbații care participau la show, Andreea Mantea s-a îndrăgostit de luptătorul Cristian Mitrea, care a devenit rapid șul .i tat

Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi. Din spusele prezentatoarei, certurile au început de când ea era în luna a şasea de sarcină. Fiind gravidă, bruneta nu a mai suportat să trăiască aşa şi a pus punct relaţiei cu Cristi Mitrea, însă relația este păstrată la nivel de decență, din respect pentru băiețelul lor de patru ani.